Vart tog sommaren vägen?

Nu är det sommar nu är det sol! Nu är det koskit i hagen!!! Lalalalalala! eller så inte.... :-(

snart har juni gått och jag har inte ens doppat mina fötter i havet ännu! Vart är sommaren!? Har den tagit semester och flytt till kanarieöarna!? ja, vad vet jag... den är inte här iaf.... nej, här är det bara fullt med mygg å elände!!! SUCK!!!!

Hakuna matata *andas ut*

Känner mig bara lite smått frustrerad då jag har två hela veckor av ledighet och hade väl hoppats på att få ligga ute i solen iaf någon timme av denna ledighet.... men men... men min tur så är hoppet långt ut till havs...

Vad har hänt sen sist?

Jaadu... jag har slutat skolan iaf... hoppas det var sista plugget på komvux!! Så nu är jag LEDIG!!! eller typ arbetslös, men jag väljer att säga ledig... iaf i två veckor till... sen åker jag tillbaka till den lilla turkosa butiken i stan... "som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig" *nynnar*
Sen har vi ju fått tillökning i familjen... en Svarte Rudolf och på köpet fick vi en Märta kanin :-)

Svarte Rudolf är ett svenskt halvblod och är min gamla tävlingshäst som jag tävlade mycket med när jag red på piteå ridklubb för flera herrans år sedan! Han stod där som ridskolehäst i 10 år tills han såldes som privathäst, då var han gode så less på sitt liv kan man lugnt säga! Men 4 år som privathäst gjorde att han fick tillbaka den där gnistan och när jag var å hälsade på honom för ett drygt halvår sedan så var han som en helt ny häst! Glad och pigg! :-) Fick då veta att han var till salu och ägaren tyckte att jag skulle köpa honom eftersom vi kände varandra sen förut, så hipps vips den 6 juni 2009 blev han min och måndagen efter tog vi upp han till jämtön där han står nu och äter sig tjock på dom gröna ängarna tillsammans med två varmblod och två shettisar :-)

 

På samma stall som Svarten stod i piteå fanns det två tjejer som hade en kanin, Märta, som dom behövde göra sig av med, och eftersom jag tyckte att Jarmo behövde en kompis så tog vi henne.
Men har insett att vi måste kastrera Jarmo innan vi släpper ihop dom... för även om vi tycker det är kul med djur så måste vi sätta ner foten någonstans... *hoppas jag iaf* ;-)


Annars flyter det på som vanligt här hemma.. Jonas jobbar och sliter, men planerar inför somamrens semester *längta* Bosse är utbytesstudent hos mina föräldrar, och vi har Cookie (mammas golden) som utbyte. Lina är lyckligast! Äntligen en hund hon kan springa om flera ggr om! :-)

Men men... där har ni en liten snabb uppdatering om familjen :-) Skriver mer sen om något intressant dyker upp... tex. om jag vinner 115 miljoner på lotto... haha! Den var bra!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Lena

Det lät riktigt charmigt med den lilla turkosa butiken. Den längtar efter dig, så du är varmt välkommen.

2009-06-18 @ 13:14:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0