Don´t mess with the thunder!

Äntligen har man fått tillbaka internet!

För några dagar sedan slog blixten ner i huset å brände sönder, ja, typ halva trådlösa modemet å halva "moder"-modemet! Fatta konstigt... men men, nu har man iaf fått tillbaka internet, så nu kan vi sluta gnaga på möbler i brist på internet! ;-)

Kan väl uppdatera lite händelser...

Jag har jobbat i tre fulla veckor medans chefen har haft semester. Känns bra så här efteråt att veta att man kommer få ihop en lite större summa pengar nästa månad, men nog kan jag lova att semestern var starkt efterlängtad! Inte allti lika roligt att jobba själv när kunderna strömmar in... Men inte heller lika roligt att sitta själv å inte ha någon att prata med under en halv dag, man kan bli knäpp, spec. när man inser att man gjort en gubbe av en banan som fått två pärlögon och en mun av vaxad lintråd, som man sitter och har en häftig diskussion med. Det är inte förräns man har halva bananen nedstampad till mos på golvet som man inser att man blivit "smygtittad" på av en liten flicka som står bakom skynket  till kontoret med stora vattniga skrämmande ögon och tittar på mej, och mitt offer... Med händerna högt upp i taket springer hon ut skrikandes "hon mördade  B1!!!!!! och har B2 som gisslan AAAAAAAAAHHHHH!!!"
okej... Lite överdrift kanske ;-)

Första dagen på semestern invigdes av en tripp till IKEA med Jonas farmor, tråkit nog hade vi bara en hundring med oss så vi gick bara omkring å drägglade å tittade... Jonas blev fast i köks-avdelningen... som vanligt ;-)
     Farmor köpte sig en bärbar säng lite täcke etc. Sen for vi å åt på en god kina resturang... Diggar farmors komentar;
Servitrisen: Vad vill du ha att dricka?
Farmor: En sprite!
S: Tyvärr har vi inte sprite, men vi har sockerdricka
F: Men snälla du!! Jag dricker inte socker!!! Jag får kolsyra i näsan!!!! Då tar jag en öl i stället
S: "ser lite pinsam ut"...eh... En stor stark då?
Frida: En lättöl blir bra....

Det roliga är att den kvinnan börjar närma sig 90 år och är pigg som en ja... mörtar bör känna sig rädda!! :-D

Resten av denna vecka har vi bara tagit det lugnt... Jag iaf. Jonas har inte riktigt förstått det här med semester och ta det lugnt... Vi kan sitta ner på altan i kanske 5 min. sen börjar han springa runt som en avig höna!! Men huset är iaf rent å fint ;-)

Har fått tillökning i våran familj..igen... en liten Jarmo, grannens barn var less på kaninen som dom skaffat för någon månad sen, så vi for å hämtade min gammla kaninbur hos farfar, så får han bo hos oss :-) Gosigare kanin får man leta efter ;-)

Jag har fått min nya mobil, som var tidigt efterlängtad! :-D en samsung touchviz med 5 megapixelkamera...
jonas har oxå fått en ny mobil, en sony ericsson walkman, den senaste versonen... så vi har lekt lite med dom oxå ;-)

Ja, sen har vi väl inte gjort så mycket mer... Har varit mycket filmkvällar hos Lars. Han har mycket film... å guitarr hero... :-)Denna helg ska vi nog ta det lugnt... laddar upp för nästa helg ;-) PDOL here we come! :-D

Nu ska jag krypa ner med sambon i soffan å glo gillmore girls å vänta på bättre väder... DUMMA REGN! 

Snüsk å hej   Våran nya tillökning Lina somnade så här.... :-) vakthunden när jag får pengar.... Jonas vill bada i sommar ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0